ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ΣΑΣ!
14 Ιουλίου, 2022

LASER ALEXANDRITE; ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ!

Γίνεται η φράση “Προστατέψτε το κλασικό laser alexandrite σας’’ να κρύβει τόσα συναισθήματα ταυτόχρονα; Και όμως γίνεται! Αγάπη για το κλασικό laser alexandrite που δουλεύετε τόσα χρόνια, φόβο μην τυχόν προκύψει κάποια βλάβη, σοκ και δέος στο άκουσμα της τιμής της βλάβης, αγωνία να μην ‘’μείνει’’ το ιατρείο σας χωρίς μηχάνημα αποτρίχωσης για μεγάλο διάστημα, προβληματισμός μήπως τα έσοδα από το κλασικό laser alexandrite δεν δικαιολογούν πλέον τα μεγάλα έξοδα που έχει για service και βλάβες, κούραση από τα ακριβά αναλώσιμα και τέλος, σκέψεις για κάτι νέο!!

Laser alexandrite: Το νέου τύπου laser alexandrite VeLux,ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα δεδομένα στην αποτρίχωση όπως έχουμε δει και σε προηγούμενο άρθρο ΕΔΩ. Αλλά ακόμα και αν δεν νιώθετε ακόμα 100% έτοιμοι να αλλάξετε το κλασικό laser alexandrite σας, μπορείτε πλέον σε συνδυασμό με το VeLux, να το προστατέψετε, να μειώσετε δραματικά τα service και τα αναλώσιμα του καθώς και την πιθανότητα βλάβης.

 

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΚΛΑΣΙΚΟ LASER ALEXANDRITE ΜΕ VELUX

Laser alexandite:Προστατέψτε το και μειώστε τα αναλώσιμα:

-Μην χρησιμοποιείτε το κλασικό laser alexandrite στις πρώτες συνεδρίες όπου τα περιστατικά συνήθως έχουν έντονη τριχοφυΐα. Ξεκινήστε τις πρώτες συνεδρίες με VeLux και μετά από 3-4 συνεδρίες που θα έχει υπάρξει σημαντική μείωση της τριχοφυΐας, οπότε θα χρειάζονται λιγότερες βολές, χρησιμοποιήστε τότε το κλασικό laser alexandrite, εξοικονομώντας έτσι σημαντικά αναλώσιμα!

-Χρησιμοποιήστε το VeLux στις επαναληπτικές συνεδρίες. Οι επαναληπτικές συνεδρίες συνήθως είναι δωρεάν οπότε είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε το VeLux καθώς δεν έχει κανένα απολύτως αναλώσιμο, παρά να ξοδεύετε βολές(τις οποίες πληρώνετε) από το κλασικό laser alexandrite.

-Χρησιμοποιήστε το VeLux στα νέα περιστατικά σας. Τον ασθενή-περιστατικό που ξεκινάει πρώτη φορά να κάνει laser αποτρίχωσης, μπορείτε να τον ξεκινήσετε με VeLux και πιστέψτε με δεν θα σας ζητήσει ποτέ κλασικό laser alexandrite!

-Ευαισθησία στον πόνο: Στα περιστατικά που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στον πόνο, χρησιμοποιήστε το VeLux, καθώς με την smart target motion τεχνολογία που διαθέτει, είναι αποδεδειγμένα πιο ανώδυνο από το κλασικό laser alexandrite.

-Δύσκολες περιοχές για κλασικό laser alexandrite: Έχει διαπιστωθεί πως σε κάποιες περιοχές όπως είναι το μπικίνι στις γυναίκες, η πλάτη στους άντρες, γραμμή κοιλιάς και πηγούνι, όπου ο θύλακας της τρίχας βρίσκεται σε μεγαλύτερο βάθος, το VeLux έχει καλύτερα αποτελέσματα από το κλασικό laser alexandrite, καθώς διαθέτει, εκτός από τα 755nm και τα 808nm τα οποία διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος από τα 755nm του κλασικού laser alexandrite.

 

Με αυτούς τους συνδυαστικούς τρόπους( και με άλλους τόσους!!), ‘’ξεκουράζετε’’ το κλασικό laser alexandrite που διαθέτετε, παρατείνετε το προσδόκιμο «ζωής του», μειώνετε την πιθανότητα βλάβης και φυσικά μειώνετε δραματικά τα αναλώσιμα!

 

 

Laser alexandrite: Συνδυάστε τεχνολογίες για άριστα αποτελέσματα:

 

Όπως είναι γνωστό, το κλασικό laser alexandrite εκπέμπει στα 755nm, τα οποία έχουν υψηλή απορρόφηση από την μελανίνη. Το πρόβλημα είναι πως όταν μετά από αρκετές συνεδρίες η τρίχα αποχρωματίζεται και λεπταίνει, το κλασικό laser alexandrite δυσκολεύεται να την ‘’πιάσει’’. Σε εκείνο το στάδιο μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίες με VeLux! Το VeLux είναι πιο αποτελεσματικό στην λεπτή και ανοιχτόχρωμη τρίχα, καθώς εκπέμπει ταυτόχρονα τα 755nm ταυτόχρονα με τα 808nm τα οποία έχουν υψηλότερη απορρόφηση από την οξυαιμοσφαιρίνη και φτάνουν σε μεγαλύτερο βάθος , στοχεύοντας ουσιαστικά και τα τριχοειδή αγγεία που τρέφουν τον θύλακα της τρίχας! Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως εκεί που σταματάει το κλασικό laser alexandrite, ξεκινάει το VeLux !

 

 

Laser alexandrite: Συνεχίστε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι:

 

To VeLux έρχεται να δώσει λύση και στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ιατρεία που έχουν κλασικό laser alexandrite, καθώς αναγκάζονται να σταματήσουν την αποτρίχωση για τουλάχιστον 3-4 μήνες το καλοκαίρι χάνοντας σημαντικά έσοδα. Πλέον όμως, διαθέτοντας στην ‘’φαρέτρα’’ τους και το VeLux, τα ιατρεία μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτά τις θεραπείες αποτρίχωσης και το καλοκαίρι ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα με το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Τέλος, η ‘’μετάβαση’’ του ασθενή από το κλασικό laser alexandite στο VeLux, είναι εξαιρετικά ομαλή, καθώς το VeLux δεν χρειάζεται εφαρμογή τζελ ( σε αντίθεση με τα διοδικά), όπως και το κλασικό laser alexandrite.

 

Laser alexandrite: Βλάβη; Κανένα πρόβλημα! :

Όσοι από εσάς διαθέτουν κλασικό laser alexandrite, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η λέξη βλάβη ‘’ξυπνάει’’ δεκάδες αρνητικά συναισθήματα! Εκτός όμως από το αυτονόητα αρνητικό που είναι το κόστος της βλάβης, η αγωνία είναι πόσος καιρός θα χρειαστεί για να επιδιορθωθεί η βλάβη, πόσο καιρό θα μείνει το ιατρείο χωρίς αποτρίχωση και φυσικά πόσα σημαντικά έσοδα θα απωλέσει. Τα ιατρεία όμως που θα έχουν στο ‘’portfolio’’ τους και το VeLux, θα μπορούν να συνεχίσουν με αυτό τις θεραπείες αποτρίχωσης μέχρι το κλασικό laser alexandrite να λάβει τα service του και να επανέλθει!

 

Laser alexandrite: Νέα υπηρεσία στο ιατρείο σας!:

Last but not least (που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι!), επενδύοντας στο VeLux, διευρύνετε και ανανεώνετε τις υπηρεσίες του ιατρείου σας με την πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση στο κομμάτι της αποτρίχωσης και φυσικά προσφέρετε νέες επιλογές στους ασθενείς σας!!

 

 

 

 

Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά το VeLux, ζητήστε δωρεάν demo ΕΔΩ

ή διαβάστε αναλυτικά για το VeLux ΕΔΩ