ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.

Passion for elegance
Laser alexandrite 755nm
Laser alexandrite 755nm + ND: YAG Laser 1064nm

Laser alexandrite -Κάθε ειδικός στην αφαίρεση της τρίχας γνωρίζει πόσο κρίσιμος είναι ο σωστός συνδυασμός πολλών διαφορετικών παραμέτρων στην τελική επιτυχία της θεραπείας.

Τώρα η επιλογή είναι μία: Το πλέον εξελιγμένο, τελευταίας γενιάς laser alexandrite FineMEC αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας και θέτει νέα δεδομένα στα μηχανήματα laser alexandrite, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες από τον κλάδο των laser. Επιπλέον το ολοκληρωμένο διπλό σύστημα της  FineMEC, σας προσφέρει ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ασφάλειας στην αφαίρεση της τρίχας με laser alexandrite και στην θεραπεία αγγείων προσώπου και σώματος με Nd:YAG laser.

Μόνο το laser alexandrite FineMEC εγγυάται ένα ασυναγώνιστο συνδυασμό, κατάλληλου μήκους κύματος, υψηλής ενέργειας και σωστής ρύθμισης της διάρκειας των παλμών. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός, σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς μπορείτε να χειριστείτε αποτελεσματικά πελάτες με διαφορετικούς τύπους δέρματος και δύσκολη τριχοφυΐα (λεπτή τρίχα με ελάχιστη μελανίνη) εξασφαλίζοντας συνεχώς αυξανόμενη ροή μόνιμων και ικανοποιημένων πελατών.

Θεραπείες

Αποτρίχωση

Ευρυαγγείες

Ανάπλαση προσώπου

Μελαχρωματικές βλάβες

Δραστική μείωση ρυτίδων

Ονυχομυκητίαση

Laser alexandrite: Ασφάλεια

Μόνο το διπλό σύστημα της FineMEC διαθέτει το προηγμένο σύστημα του ενιαίου παλμού ρυθμιζόμενο αυτόματα από 0,08ms μέχρι 100ms για τον Αλεξανδρίτη και από 0,08ms μέχρι 300ms για το Nd:YAG laser. Τα χαρακτηριστικά αυτά παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας ακόμη και σε σκουρόχρωμα δέρματα, καθιστούν το FineMEC laser alexandrite το πλέον ανώδυνο όσον αφορά την αίσθηση της θεραπείας και ταυτόχρονα διασφαλίζουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα σε δύσκολα περιστατικά.

Ταχύτητα

Το διπλό σύστημα της FineMEC έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά ως το γρηγορότερο laser, με ταχύτητα που φτάνει τα 5Hz στον Αλεξανδρίτη, και τα 10Hz στο Nd:YAG Laser δίνοντας στον γιατρό την δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγικότητα του.

Ποικιλία από spot

Η εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε spots, από 2mm έως και 20mm,ηλεκτρονικά μεταβαλλόμενων από το handpiece, επιτρέπουν την εφαρμογή μεγάλου αριθμού θεραπειών με laser alexandrite σε πολύ σύντομο χρόνο και με χαρακτηριστική άνεση.

Αθόρυβο

Η χαμηλή στάθμη παραγομένου θορύβου, το καθιστούν το πλέον αθόρυβο laser alexandrite, συγκριτικά με οποιοδήποτε laser του ανταγωνισμού.

Συμπαγής σχεδίαση

Ο συμπαγής σχεδιασμός του laser alexandrite FineMEC σε συνάρτηση με το κεντραρισμένο του βάρος, το καθιστούν ιδανικό για οποιοδήποτε ιατρείο.

Laser alexandrite: Ανώδυνο

Λόγω της άριστης κατανομής φωτονίων στην δέσμη του laser, η θεραπεία με το laser alexandrite FineMEC είναι πραγματικά εντελώς ανώδυνη.

Μεγάλες ενέργειες

Με μέγιστη οπτική ενέργεια στα 80 joules, αναγνωρίζεται ως το ισχυρότερο ιατρικό laser alexandrite που κυκλοφορεί στην αγορά.

Εύκολο στην χρήση

Διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 10’’ αφής για εύκολη και άμεση επιλογή των παραμέτρων θεραπείας. Η ενεργοποίηση των βολών γίνεται με το πόδι (ποδόπληκτρο), ώστε να διασφαλίζεται η άνεση του χειριστή αλλά και η ασφάλεια του ασθενή. Διαθέτει επίσης, 6 μνήμες για γρήγορη επιλογή των αποθηκευμένων παραμέτρων ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας και το φωτότυπο του ασθενή.

Απόλυτη ελευθερία ψύξης

Το FineMEC laser alexandrite προσφέρει 2 επιλογές ψύξης ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες. Η ψύξη του δέρματος γίνεται είτε με selective RCS gas cooling (κρυογένιο) είτε με μηχάνημα παραγωγής ψυχρού αέρα του Γερμανικού Οίκου Zimmer.

Οικονομία

Θεωρείται από τα οικονομικότερα, από άποψη λειτουργικού κόστους, laser alexandrite στην παγκόσμια αγορά.

Ευέλικτο μέγεθος spot σε ένα handpiece

Το handpiece διπλού κυλίνδρου με ρυθμιζόμενο ζουμ, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μεγέθη spot, από 2mm έως 20mm, για εξατομικευμένες θεραπείες αναλόγως το περιστατικό.

Νέα γενιά για θεραπεία λεύκανσης και μελάσματος:

Η τεχνολογία αιχμής με την νεότερη προηγμένη γενιά κλασματικής χειρολαβής 755nm (fractional handpiece) παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα και θέτει νέα δεδομένα σε θεραπείες λεύκανσης και μελάσματος. Οι 160 κουκίδες (μεγέθους 400μm) του fractional handpiece, προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο PIH και υπομελάχρωσης.

Η FineMEC Global, θέλοντας να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων της στο πέρασμα των χρόνων, επενδύει κάθε χρόνο το 15% των ετήσιων πωλήσεων, στο καινοτόμο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, που διατηρεί στις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Η FineMEC Global, επεκτείνοντας συνεχώς και με αλματώδη ρυθμό την επιχειρηματική της δραστηριότητα, αναπτύσσεται με απόλυτη επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα 22 χρόνια εμπειρίας της FineMEC Global στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, διασφαλίζουν συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες και αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους γιατρούς και ασθενείς.

Simply the Best 755/1064nm
Dual Laser

Η FineMEC Global αποτελεί έναν από τους πρώτους Κορεάτικους οίκους παγκοσμίως, που κατασκεύασε και ανέπτυξε διπλό σύστημα αποτρίχωσης, Alexandrite(755nm) με Nd:YAG(1064nm) laser.

Διαθέτει τεράστια εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα των laser, κάτι που το αποδεικνύει με το λανσάρισμα του διπλού συστήματος laser, Nobleen. Το Nobleen θεωρείται ένα από τα κορυφαία διπλά συστήματα (Alexandrite με Nd:YAG laser) στον κόσμο, καθώς συνδυάζοντας δύο μήκη κύματος 755nm (Alexandrite) και 1064nm (Nd:YAG) δίνει την δυνατότητα για αποτρίχωση όλο τον χρόνο και σε όλους τους φωτότυπους, ακόμη και σε μαυρισμένο δέρμα.

Επιπλέον, παρέχει στον χειριστή μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, από ονυχομυκητίαση μέχρι θεραπεία αγγειακών βλαβών.

Εφαρμογές

 • Πρόσωπο
 • Μασχάλες
 • Χέρια
 • Στήθος
 • Πλάτη
 • Μπικίνι
 • Πόδια

Πλεονεκτήματα

 • Πιστοποίηση FDA
 • Ανώδυνη θεραπεία
 • Αποτρίχωση όλων των φωτότυπων δέρματος
 • Ασφάλεια
 • Ταχύτητα
 • Ποικιλία από spot
 • Αθόρυβο
 • Εύκολο στην χρήση
 • 2 επιλογές ψύξης
 • Συμπαγής σχεδιασμός
 • Οικονομικό
 • Μεγάλες ενέργειες

[trmgs_testimonials cat=”edge-one”]