ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
The dominant
hair removal solution
Beyond diode technology
Unprecedented warranty regarding the number of shots and the duration in years
Practically zero consumables

Τεχνολογία υπεροχής

Το ΖΕΜΑ 810 nm diode laser με οπτική ισχύ στα 1200w είναι το τελευταίο τεχνολογικό δημιούργημα του Κορεάτικου οίκου iLaserLab, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να φέρει την επανάσταση και να θέσει νέα δεδομένα στην αποτρίχωση. Το ΖΕΜΑ, διαθέτοντας την πατενταρισμένη τεχνολογία P.I.P.W (Pulse in Pulse Wave), υπόσχεται απόλυτη ασφάλεια, ανώδυνη θεραπεία και μέγιστη αποτελεσματικότητα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Πατενταρισμένη τεχνολογία P.I.P.W (Pulse In Pulse Wave)

Το ΖΕΜΑ 810 nm diode laser, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, καθώς δεν εκπέμπει σε Continuous wave όπως τα παρόμοια συστήματα της αγοράς αλλά χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία P.I.P.W. (Pulse In Pulse Wave). Με τον τελευταίας τεχνολογίας τρόπο εκπομπής P.I.P.W. η θερμοκρασία διοχετεύεται σταδιακά βαθιά μέσα στο χόριο και συσσωρεύεται στοχευμένα στον θύλακα της τρίχας χωρίς να καταστρέφει τον περιβάλλοντα ιστό και χωρίς να προκαλεί πόνο.

Κεφαλή που ανατρέπει τα καθιερωμένα

Η σχεδιασμένη εξ’ολοκλήρου από την αρχή κεφαλή του ZEMA, διαθέτει το μεγαλύτερο μέγεθος spot στην αγορά, 15mmX 15mm, κάτι που μεγιστοποιεί την διείσδυση και οδηγεί σε μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από τον στοχευμένο θύλακα. Το μεγάλο μέγεθος της κεφαλής, ελαχιστοποιεί στο μισό χρόνο την διάρκεια της θεραπείας ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της περιοχής κάτι που μεγιστοποιεί εντυπωσιακά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, ο εργονομικός και κομψός σχεδιασμός του, έχει ως αποτέλεσμα άνετες και ξεκούραστες θεραπείες τόσο για τον χρήστη όσο και για τον ασθενή.

Θεραπείες

Αποτρίχωση

Το κουαρτέτο της ανανέωσης

Το ZEMA, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις τεχνολογικές του καινοτομίες και προσφέρει στην βασική του έκδοση συνολικά 4 τρόπους λειτουργίας, προσφέροντας στην υπηρεσία του γιατρού επιπλέον δυνατότητες.

1. Τον UHR για αποτριχωση με P.I.P.W.

2. Τον HR για αποτρίχωση

3. Τον ST για σύσφιξη του δέρματος

4. Τον SW για αποχρωματισμό μελαγχρώσεων

Εφαρμογές

  • Πρόσωπο
  • Σώμα

Πλεονεκτήματα

  • Πρωτόγνωρα οικονομικό: Το ZEMA δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση σε αριθμό βολών καθώς και σε διάρκεια χρόνων, για την κεφαλή του, γεγονός που το καθιστά το μόνο laser με σχεδόν μηδενικό κόστος θεραπείας
  • Ανώτερη ασφάλεια: Η προηγμένη τεχνολογία του ZEMA εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια της θεραπείας
  • Άγγιγμα σαν χάδι: Πρακτικά ανώδυνη αποτρίχωση που ξεπερνάει κάθε προσδοκία
  • Εγγυημένη απoτελεσματικότητα: Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα ακόμη και στα πιο δύσκολα περιστατικά
  • Ασυναγώνιστη ταχύτητα: To ΖΕΜΑ προκαλεί τον ανταγωνισμό, με την ταχύτητα των 10ΗΖ που διαθέτει, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο για ένα ζευγάρι πόδια, σε λιγότερο από 30 λεπτα!
  • Δύναμη ισχύς: Τα 1200w που κρύβονται στην καρδιά του ZEMA επιτρέπουν την απελευθέρωση της απαιτούμενης ενέργειας για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων περιστατικών
  • Ζαφειρένια προστασία: O ζαφειρένιος κρύσταλλος του ZEMA υπόσχεται να προστατεύσει την επιδερμίδα και να διατηρήσει την θερμοκρασία της στα επιθυμητά επίπεδα καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας.
  • Πρωτόγνωροι χρόνοι εκπομπής: Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του, το ΖΕΜΑ, μπορεί να πετύχει μέχρι τα 10ms χρόνο εκπομπής, κάτι που προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να αντιμετωπίσει περιστατικά λεπτής και ανοιχτόχρωμης τρίχας, με χαρακτηριστική άνεση και αέρα σιγουριάς.

[trmgs_testimonials cat=”zema”]