ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
Η αποτρίχωση αλλάζει! Εσείς;
29 Οκτωβρίου, 2018

Η φράση “αποτρίχωση με laser alexandrite” καταφέρνει να συναρπάζει γυναίκες και άντρες, που ψάχνουν γύρω από την θεραπεία της αποτρίχωσης. Φυσικά και οι γιατροί με τη σειρά τους, επιθυμούν να ικανοποιήσουν το αίτημα των ασθενών τους, για αποτρίχωση με laser alexandrite. Το τηλέφωνο, ανέκαθεν, χτυπούσε στις γραμματείες των ιατρείων και η ερώτηση ήταν μία και μοναδική “laser alexandrite έχετε;”

Laser alexandrite: Κρίση, ανταγωνισμός, τιμή

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ιατρείων άρχισε να αυξάνεται και, σε συνδυασμό με την κρίση του 2008, τα τηλέφωνα στις γραμματείες των ιατρείων συνεχίζουν να “χτυπάνε” αλλά πλέον δίπλα στην ερώτηση “laser alexandrite έχετε;” προστίθεται και μια ακόμη βασική ερώτηση “Σε ποια τιμή;”. Πλέον, αυτές οι 2 ερωτήσεις πηγαίνουν “πακέτο” και βάζουν τα ιατρεία στη λογική των χαμηλότερων χρεώσεων…

 

Laser alexandrite: Το πρόβλημα

Αποτέλεσμα; Χαμηλές τιμές, εκπτώσεις, προσφορές και πακέτα. Όμως, οι γιατροί άρχισαν να αντιλαμβάνονται κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν συνειδητοποιήσει… Το κλασικό laser alexandrite έχει πανάκριβα αναλώσιμα! Το κλασικό laser alexandrite έχει υψηλό κόστος κτήσης, πολλά αναλώσιμα, χρειάζεται συχνά service, έχει ακριβά ανταλλακτικά και αν συμβεί βλάβη, αυτή θα είναι ιδιαίτερα “τσουχτερή”!

 

 

Οι εναλλακτικές λύσεις του γιατρού μέχρι πρόσφατα

Τα ιατρεία λοιπόν που ήθελαν να αποφύγουν τα παραπάνω μειονεκτήματα είχαν 2 βασικές εναλλακτικές:

• Μεταχειρισμένο ή αλλιώς refurbished laser alexandrite: Τα υφιστάμενα καθώς και τα νέα ιατρεία στην προσπάθεια τους να μειώσουν τα κόστη μπήκαν στην λογική του μεταχειρισμένου ή αλλιώς refurbished laser alexandrite, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα απλώς η λέξη “refurbished” ηχεί καλύτερα στα αυτιά από την λέξη “μεταχειρισμένο”. Σε κάποιους λίγους τυχερούς, πράγματι η επιλογή “βγήκε”. Οι περισσότεροι, όμως, είχαν επενδύσει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό και είχαν στην κατοχή τους ένα μεταχειρισμένο laser alexandrite, με αμφίβολο αριθμό βολών, με άγνωστο παρελθόν τρόπου χρήσης και με πολλά προβλήματα να κάνουν την εμφάνιση τους, τους επόμενους μήνες. Έτσι, πολύ σύντομα, ο γιατρός συνειδητοποιούσε ότι είχε ένα μεταχειρισμένο laser alexandrite που, όμως, αν συνυπολόγιζε τις βλάβες, το είχε πληρώσει σαν καινούργιο.

 

• Διοδικό laser: Αυτή η εναλλακτική λύση για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τους περισσότερους γιατρούς, παρότι στην Ευρώπη το διοδικό laser θεωρείται ως το Gold Standard. Περιληπτικά οι λόγοι είναι οι εξής:
1. Η πλειοψηφία των γυναικών ζητάει laser alexandrite
2. Το διοδικό laser χρησιμοποιεί λαδάκι ή τζελ κάτι το οποίο οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν ευχάριστο.
3. Το διοδικό laser απαιτεί 4 με 5 περάσματα από την ίδια περιοχή, κάτι που οι περισσότεροι γιατροί βρίσκουν κουραστικό, όπως και η πλειοψηφία των γυναικών.
4. Το διοδικό laser δεν μπορεί να προκαλέσει την εξάχνωση που είναι το effect του κλασικού laser alexandrite.
5. To διοδικό laser δεν μπορεί να “πιάσει” τους χαμηλούς χρόνους εκπομπής, 3ms, του κλασικού laser alexandrite.

 

Χωρίς κλασικό laser alexandrite και χωρίς διοδικό laser, υπάρχει εναλλακτική;
Ποια είναι η λύση;

 

VeLux – alexandrite reborn: Η αποτρίχωση αλλάζει! Εσείς;

 

To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αποτρίχωση, ενσωματώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά – πλεονεκτήματα που αναζητούσαν οι γιατροί σε ένα laser αποτρίχωσης.

 

Ποια είναι όμως αυτά τα χαρακτηριστικά;

1. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, λειτουργεί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αναλώσιμο, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της αποτρίχωσης.
2. To VeLux εκπέμπει ταυτόχρονα 2 μήκη κύματος, τα 755nm του κλασικού laser alexandrite και τα 808nm, κάτι που δίνει στον γιατρό την δυνατότητα για θεραπείες σε όλους τους φωτότυπους – όλο τον χρόνο – με ασφάλεια ακόμη και το καλοκαίρι, κάτι που δεν συμβαίνει με το κλασικό laser alexandrite.
3. To VeLux εκπέμπει στους χρόνους του κλασικού laser alexandrite, 3ms, αλλά λόγω 2 μηκών κύματος, είναι πιο αποτελεσματικό στην λεπτή τρίχα.
4. To VeLux, λόγω του μεγάλου spot που διαθέτει, είναι πιο γρήγορο από το κλασικό laser alexandrite.
5. To VeLux είναι πιο ανώδυνο σε σύγκριση με το κλασικό laser alexandrite.
6. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, έχει σημαντικά πιο ανταγωνιστικό κόστος κτήσης από το κλασικό laser alexandrite.


Το VeLux είναι ξεκάθαρα το νέου τύπου laser alexandrite, το οποίο αλλάζει ριζικά τα δεδομένα.
Αποτελεί μία έξυπνη επιλογή γιατί είναι το μέλλον της αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση αλλάζει! Εσείς;

 

Δείτε αναλυτικά το VeLux ΕΔΩ

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *