ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
Αποτρίχωση και το καλοκαίρι!
12 Ιουνίου, 2019

 

Laser Alexandrite: Καλοκαίρι….αυτός ο εχθρός!

 

Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής, που “ταλαιπωρεί” γιατρούς και ασθενείς. Το αγαπημένο κλασικό laser alexandrite δεν μπορεί να εφαρμοστεί το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο γιατί οι ασθενείς “μαυρίζουν” με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος δυσχρωμιών. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι, πολλοί γιατροί να μένουν χωρίς την πιο δημοφιλή υπηρεσία τους για τουλάχιστον 3 με 4 μήνες, με ότι σημαίνει αυτό για τα έσοδα του ιατρείου τους.

 

Laser Alexandrite : Η “λύση”… που δεν είναι λύση!

 

Στην προσπάθεια τους λοιπόν πολλά ιατρεία να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, “παίζουν” με τις παραμέτρους της θεραπείας, είτε χαμηλώνοντας τις ενέργειες είτε αυξάνοντας πολύ τους χρόνους παλμού. Φυσικά, αυτές οι μεσοβέζικες λύσεις, όχι απλά δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά δημιουργούν και επιπλέον προβλήματα στο άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα το φθινόπωρο. Αυτό συμβαίνει γιατί αν η τρίχα “χτυπηθεί” με χαμηλότερες ενέργειες από αυτές που ορίζουν τα πρωτόκολλα, αποχρωματίζεται και λεπταίνει. Το αποτέλεσμα οπότε είναι, αυτή την αποχρωματισμένη και λεπτή τρίχα να μην μπορεί να την “πιάσει” το laser alexandrite το φθινόπωρο, κάτι που οδηγεί σε αναποτελεσματικές θεραπείες!

 

 

Laser Alexandrite : Κάντε το καλοκαίρι φίλο σας!

 

Το VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, εκπέμπει ταυτόχρονα τα 2 πιο δημοφιλή μήκη κύματος, τα 755nm του κλασικού laser alexandrite και τα 808nm. Τα 808nm έχουν μικρότερη απορρόφηση από την μελανίνη, αλλά ταυτόχρονα έχουν υψηλότερη απορρόφηση από την οξυαιμοσφαιρίνη. Στοχεύουν ουσιαστικά και τα τριχοειδή αγγεία που τρέφουν τον θύλακα της τρίχας, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο, ασφαλείς θεραπείες και το καλοκαίρι. Πρακτικά λοιπόν το VeLux, λόγω της τεχνολογίας αιχμής που διαθέτει, επιτρέπει θεραπείες σε όλους τους φωτότυπους – όλο τον χρόνο με ασφάλεια, ακόμα και το καλοκαίρι, κάτι που δεν συμβαίνει με το κλασικό laser alexandrite, ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην αποτρίχωση.

 

 

Αποτρίχωση και το καλοκαίρι

 

 

VeLux – alexandrite reborn: Η αποτρίχωση αλλάζει! Εσείς;

 

To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αποτρίχωση, ενσωματώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματα που αναζητούσαν οι γιατροί σε ένα laser αποτρίχωσης. Ποια είναι όμως αυτά τα χαρακτηριστικά;

 

1. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, λειτουργεί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αναλώσιμο, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της αποτρίχωσης.
2. To VeLux εκπέμπει ταυτόχρονα 2 μήκη κύματος, τα 755nm του κλασικού alexandrite laser και τα 808nm, κάτι που δίνει στον γιατρό την δυνατότητα για θεραπείες σε όλους τους φωτότυπους-όλο τον χρόνο με ασφάλεια ακόμη και το καλοκαίρι, κάτι που δεν συμβαίνει με το κλασικό laser alexandrite.
3. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite εκπέμπει στους χρόνους του κλασικού laser alexandrite, 3ms, αλλά λόγω 2 μηκών κύματος, είναι πιο αποτελεσματικό στην λεπτή τρίχα.
4. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, λόγω του μεγάλου spot που διαθέτει, είναι πιο γρήγορο από το κλασικό laser alexandrite.
5. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, είναι πιο ανώδυνο σε σύγκριση με το κλασικό laser alexandrite.
6. To VeLux, το νέου τύπου laser alexandrite, έχει σημαντικά πιο ανταγωνιστικό κόστος κτήσης από το κλασικό laser alexandrite.

 

Δείτε αναλυτικά το VeLux ΕΔΩ