ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
Μηχανήματα Σώματος RF: 4 κρίσιμα ερωτήματα
15 Μαΐου, 2019

 

Μηχανήματα Σώματος RF: “Πεδίο μαχών”

 

Αγαπημένο θέμα συζήτησης και ενίοτε “πεδίο μαχών”, μεταξύ γιατρών, ιατρικών αντιπροσώπων και ασθενών, αποτελεί η κατηγορία μηχανήματα σώματος ραδιοσυχνοτήτων RF. Ο γιατρός αναρωτιέται αν το “χρειάζεται”, ο ιατρικός αντιπρόσωπος το “προωθεί” και ο ασθενής απλά το “θέλει”! Το σίγουρο είναι ένα! Τα μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων RF για πρόσωπο και σώμα, με το πέρασμα των χρόνων, έχουν αποκτήσει το δικό τους “δωμάτιο” σε πολλά ιατρεία ανά την Ελλάδα και η τάση δείχνει ότι αυτά τα “δωμάτια” ολοένα και αυξάνονται…

 

Μηχανήματα Σώματος RF: Τα ερωτήματα

 

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε επένδυση, έτσι και με τα μηχανήματα σώματος ραδιοσυχνοτήτων RF, ο γιατρός προβληματίζεται αν η επένδυση αξίζει τα “λεφτά” της, αν θα κάνει γρήγορη απόσβεση, αν θα έχει ζήτηση, αν τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά και φυσικά κυρίως αν θα μείνει ευχαριστημένος ο ασθενής! Έχοντας την χαρά να έχω επισκεφθεί αμέτρητα ιατρεία πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια και να έχω μιλήσει με πολλούς αξιόλογους γιατρούς, μπορώ πλέον να πω ότι “προβληματισμοί” των γιατρών για τα μηχανήματα σώματος ραδιοσυχνοτήτων RF, συνοψίζονται στις εξής παρακάτω “προτάσεις-ερωτήσεις”.

 

 

Μηχανήματα Σώματος RF: Ερωτήματα VS 3-MAXPLUS

 

Ερώτημα 1: Το σώμα είναι δύσκολο “κομμάτι”. Θα μείνει ευχαριστημένος ο ασθενής ή θα εκτεθώ σαν γιατρός;

 

Αναμφισβήτητα αποτελεί τον Νο1 προβληματισμό του γιατρού. Στο να μην εκτεθεί ο γιατρός και να μείνει ευχαριστημένος ο ασθενής παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες: τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος (και ΟΧΙ δεν είναι όλα τα μηχανήματα ίδια!!), οι τεχνολογίες με τις οποίες είναι εξοπλισμένο το κάθε μηχάνημα, η καλή ενημέρωση από τον γιατρό προς τον ασθενή πριν ξεκινήσει τις θεραπείες και φυσικά η απόφαση του ασθενή να “επενδύσει” πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του(διατροφή, άσκηση κ.τ.λ) και μετά να τον βοηθήσει το μηχάνημα!

 

3-MAXPLUS: Η μοναδική πλατφόρμα που ενσωματώνει και τις 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation- Multipolar RF- Vacuum RF, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, δίνοντας λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος. Είναι γνωστό πως όταν μιλάμε για πρόσωπο και πολύ περισσότερο για σώμα, όσες περισσότερες τεχνολογίες συνδυάζουμε, τόσο πιο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα. Το 3-MAXPLUS διαθέτει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες για πρόσωπο και σώμα, έχει εμφανή αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία και οι πολυάριθμες αναφορές του σε Έλληνες γιατρούς αποδεικνύουν την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα που έχει ακόμα και σε δύσκολα περιστατικά, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τόσο τον γιατρό όσο και τον ασθενή.

 

 

Ερώτημα 2: Θα έχει ζήτηση; Μόνο η αποτρίχωση έχει ζήτηση!

Αυτή η πρόταση αποτελεί ταυτόχρονα και προβληματισμό αλλά και τον μεγαλύτερο μύθο! Φυσικά και η αποτρίχωση έχει ζήτηση αλλά η αποτρίχωση με κλασικό Αλεξανδρίτη και πολυέξοδη είναι (service, αναλώσιμα κ.τ.λ) και έχει κενό διάστημα από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, εκτός αν έχετε τον νέου τύπου Αλεξανδρίτη VeLux, οπότε αυτό το κενό κάπως πρέπει να καλυφθεί.

 

3-MAXPLUS: Με το 3-MAXPLUS προσθέτετε επιπλέον υπηρεσίες στο ιατρείο σας και μάλιστα πολύ δημοφιλείς, όπως η δραστική μείωση της κυτταρίτιδας, η σύσφιξη προσώπου, λαιμού, σώματος, η μείωση τοπικού πάχους, η μείωση κατακράτησης υγρών, η μείωση μαύρων κύκλων και πολλές ακόμα! Το 3-MAXPLUS, πρακτικά δουλεύει χωρίς αναλώσιμα (τζελ και γλυκερίνη του εμπορίου), δεν χρειάζεται service, εφαρμόζεται σε όλους τους φωτότυπους όλο τον χρόνο και φυσικά συμπληρώνει το κενό του κλασικού Αλεξανδρίτη, φέρνοντας έσοδα στο ιατρείο σε κάποιους δύσκολους μήνες…

 

4 κρίσιμα ερωτήματα για τα Μηχανήματα Σώματος RF

Ερώτημα 3: Θα βάλω την ασθενή στο χειρουργείο ή θα κάνω ενέσιμα! Γιατί να επενδύσω σε μηχάνημα σώματος RF, χάνω χρόνο και δεν τα πιστεύω!

 

Ίσως η πιο λανθασμένη αντίληψη που επικρατεί αυτή την στιγμή! Φυσικά και ο γιατρός μπορεί να θέλει να βάλει χειρουργείο τον ασθενή ή να θέλει να του κάνει ενέσιμη θεραπεία. Ναι, αλλά το θέμα εδώ, δεν είναι τι θέλει ο γιατρός αλλά…τι θέλει ο ασθενής! Αν ο ασθενής δεν θέλει να μπει χειρουργείο γιατί φοβάται ή δεν θέλει να προβεί σε ενέσιμη θεραπεία αλλά θέλει κάτι μη-επεμβατικό, ότι και να του πει ο γιατρός, ο ασθενής θα συνεχίσει να θέλει το μη-επεμβατικό. Οπότε καλό θα είναι ο γιατρός να είναι σε θέση να προσφέρει στον ασθενή και αυτή την επιλογή γιατί πολύ απλά σε αντίθετη περίπτωση ο ασθενής θα “πάει” στον επόμενο γιατρό και μπορεί να “μείνει” εκεί για πάντα…

 

3-MAXPLUS: Όλες οι τελευταίες σφυγομετρήσεις στον κλάδο, δείχνουν ότι υπάρχει τάση για μη επεμβατικές και mild θεραπείες. Με το 3-MAXPLUS, ο γιατρός είναι σε θέση να παρέχει μια πολύ μεγάλη γκάμα μη-επεμβατικών θεραπειών για πρόσωπο και σώμα (τις αναφέραμε και πιο πάνω) στον ασθενή του, οι οποίες ταυτόχρονα είναι εντελώς ανώδυνες και ευχάριστες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του, χωρίς φυσικά να καταλάβει κανείς ότι έχει προβεί σε κάποια αισθητική πράξη. Επιπλέον αποτελεί το πιο γρήγορο μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων RF αυτή την στιγμή, καθώς οι υψηλής ισχύος RF κεφαλές του, ανεβάζουν την θερμοκρασία του δέρματος στα επιθυμητά επίπεδα, στον μισό χρόνο και σε διπλάσιο εμβαδό επιφάνειας από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό μηχάνημα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα του χειριστή.

 

 

Ερώτημα 4: Το μηχάνημα σώματος ραδιοσυχνοτήτων RF δεν θα το δουλεύω ο ίδιος ή η ίδια. Φοβάμαι μήπως η βοηθός μου προκαλέσει κάποια επιδερμική βλάβη. Τι ισχύει;

 

Η αλήθεια είναι ότι έχουν παρατηρηθεί πολλά φαινόμενα μικροεγκαυμάτων στο πρόσωπο με μηχανήματα σώματος RF (ακόμη και γνωστών θεωρητικά εταιριών) καθώς το πρόσωπο έχει καμπύλες και όταν σηκωθεί έστω και λίγο η κεφαλή και κάποιος πόλος RF βρεθεί στον αέρα, δημιουργείται το λεγόμενο arc, με αποτέλεσμα τα μικροεγκαύματα που αναφέραμε. Επίσης έχουν αναφερθεί και πολλές περιπτώσεις λιποδυστροφιών καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των μηχανημάτων ραδιοσυχνοτήτων RF, χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα εκπομπής τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, κάτι που δεν είναι ασφαλές και ελλοχεύει κινδύνους.

 

3-MAXPLUS: Προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας που εκμηδενίζει την πιθανότητα επιδερμικής βλάβης , ανεξαρτήτως χειριστή (γιατρός ή βοηθός) καθώς διαθέτει software προστασίας του δέρματος που απομονώνει τον πόλο ο οποίος δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Επίσης το 3-MAXPLUS, είναι το μοναδικό μηχάνημα σώματος ραδιοσυχνοτήτων RF, το οποίο διαθέτει 2 συχνότητες εκπομπής, 2MHz για το πρόσωπο και 1MHz για το σώμα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

 

Δείτε αναλυτικά την ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλατφόρμα για πρόσωπο και σώμα ΕΔΩ