ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
×
ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ζητήσετε μια επίδειξη του μηχανήματος που σας ενδιαφέρει.
HIFU Θεραπεία: Τελικά “δουλεύει” το HIFU;
15 Ιανουαρίου, 2019

HIFU: Τι είναι η τεχνολογία HIFU;

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της αισθητικής ιατρικής για face lift και body contouring. Η συγκεκριμένη τεχνολογία στοχεύει με υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων στους ιστούς του δέρματος που ανορθώνονται κατά την διάρκεια ενός χειρουργικού lifting, προκαλώντας σύσφιξη και ανόρθωση μεγάλης διάρκειας σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς καμιά βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα.

 

 

 

HIFU: Τελικά “δουλεύει” το HIFU;

Όπως συμβαίνει συνήθως με όποια νέα τεχνολογία έρχεται στην Ελλάδα, το HIFU στην προκειμένη περίπτωση, τον πρώτο καιρό υπάρχει σκεπτικισμός, προβληματισμός, παραφιλολογία, ποικιλία από διαφορετικές απόψεις και γενικά διχογνωμία (άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε!!) για το αν η νέα αυτή τεχνολογία τελικά “δουλεύει” και αν τα αποτελέσματά της είναι ικανοποιητικά ώστε να αξίζει ο γιατρός να επενδύσει σε αυτήν.

 

HIFU: Η τάση

Από τον κανόνα αυτόν, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η HIFU τεχνολογία που έχει κερδίσει την προσοχή των γυναικών και οι οποίες έχουν δημιουργήσει μια έντονη τάση γύρω από την HIFU τεχνολογία καθώς ρωτάνε συνεχώς για αυτή την νέα HIFU θεραπεία. Φυσικά κατ’ επέκταση έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον των γιατρών οι οποίοι όμως έχουν κάποιους ενδοιασμούς για το αν πρέπει να επενδύσουν σε ένα μηχάνημα HIFU ή όχι. Πάμε οπότε να δούμε τους λόγους που δημιουργούν τους ενδοιασμούς καθώς και τις απαντήσεις που δίνει το HIFU τελευταίας γενιάς το ULTRAcel Q+ σε αυτούς τους ενδοιασμούς, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τον γιατρό στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.

 

 

HIFU Θεραπεία: Τελικά “δουλεύει” το HIFU;

 

 

HIFU ULTRAcel Q+: Λύνει τους ενδοιασμούς – Δημιουργεί ευκαιρίες!

 

Αποτελέσματα και κατάλληλα περιστατικά: O ενδοιασμός – Όπως είναι λογικό, ο Νο1 ενδοιασμός του γιατρού είναι φυσικά τα αποτελέσματα της HIFU τεχνολογίας, για τα οποία όμως αποτελέσματα, οι περισσότεροι γιατροί έχουν πάρει αντικρουόμενο feedback. Ένας από τους κύριους λόγους για το αντικρουόμενο feedback, είναι ότι τα περιστατικά που υποβλήθηκαν στην HIFU θεραπεία, δεν ήταν αυτά που ορίζουμε ως “κατάλληλα” για την HIFU θεραπεία. Περιστατικά με βαρύ γερασμένο δέρμα ή “κρεμασμένο” δέρμα, περιστατικά ηλικίας 70+, είναι περιστατικά που χρήζουν χειρουργείου και όχι HIFU θεραπείας.

Η ευκαιρία – Αν ο γιατρός λοιπόν αποφύγει να εφαρμόσει την HIFU θεραπεία σε μη κατάλληλα περιστατικά, τότε και θα έχει καταφέρει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό του και είναι σίγουρο ότι τα περιστατικά στα οποία θα εφαρμόσει την HIFU θεραπεία με το ULTRAcel Q+, θα μείνουν εντυπωσιασμένα και ευχαριστημένα από το τελικό αποτέλεσμα που τους πρόσφερε ο γιατρός τους.

 


Χρόνος και μονοθεραπεία:
Ο ενδοιασμός – Ένας δεύτερος ενδοιασμός του γιατρού είναι ότι η HIFU θεραπεία θέλει χρόνο για να δείξει τα αποτελέσματα της. Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που αμέσως μετά την θεραπεία το περιστατικό θα δει άμεσα ένα πρώτο effect, τα αποτελέσματα με την HIFU θεραπεία αρχίζουν να γίνονται ορατά στους 2 με 3 μήνες.

Η ευκαιρία – Η HIFU θεραπεία με το ULTRAcel Q+ είναι μονοθεραπεία, οπότε οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία και να εφάρμοζε ο γιατρός θα χρειαζόταν τουλάχιστον 2 με 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα, άρα 2 με 3 μήνες, για να δει ο ασθενής τα αποτελέσματα, το ίδιο δηλαδή χρονικό πλαίσιο που χρειάζεται και το ULTRAcel Q+ για να δείξει τα αποτελέσματά του.

 


“Τεχνολογία” και τεχνολογία:
Ο ενδοιασμός – Ο γιατρός με τόσα πολλά μηχανήματα HIFU που κυκλοφορούν εκεί έξω, είναι λογικό να έχει μπερδευτεί! Ο μεγάλος αριθμός των διαφόρων μηχανημάτων φέρει επίσης ευθύνη και για το αντικρουόμενο feedback που έχουν οι γιατροί για την HIFU θεραπεία, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, καθώς κάποια ελάχιστα από αυτά τα μηχανήματα είναι αξιόπιστα ενώ στην πλειοψηφία τους δεν είναι ούτε αποτελεσματικά ούτε ασφαλή.

Η ευκαιρία – Ο γιατρός επιλέγοντας το HIFU τελευταίας γενιάς, ULTRAcel Q+, ουσιαστικά επιλέγει την Jeisys, η οποία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της τα διεθνώς best seller μηχανήματα Edge ONE και INTRAcel PRO! Επιλέγει ουσιαστικά ένα μηχάνημα HIFU με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια όπως είναι το ULTRAcel Q+.

 


Μηχανήματα και υπηρεσίες:
Ο ενδοιασμός – Αρκετοί γιατροί μπαίνουν στην λογική ότι “έχουν μηχάνημα”, είτε CO2 fractional laser είτε RF είτε fractional RF, άρα θεωρούν ότι είναι “καλλυμένοι”. Φυσικά αυτό το επιχείρημα αποτελεί μια λάθος λογική, καθώς ούτε στα ίδια βάθη εργασίας φτάνουν οι συγκεκριμένες τεχνολογίες (το HIFU ULTRAcel Q+ δουλεύει στα 13mm, 11mm, 9mm, 6mm, 4.5mm, 3mm, 2.0mm και 1.5mm), ούτε τις ίδιες ενδείξεις έχουν, ούτε τα ίδια αποτελέσματα, ούτε τις ίδιες συνεδρίες χρειάζονται, ούτε την ίδια αποθεραπεία έχουν.

Η ευκαιρία – Με το HIFU ULTRAcel Q+, ο γιατρός προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο του την πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αισθητική ιατρική, η οποία μάλιστα δουλεύει και συνδυαστικά με τις τεχνολογίες που αναφέρθηκαν παραπάνω και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το face lift, η λείανση ρυτίδων, η μείωση διπλοσάγονου, η ανύψωση βλεφάρων, η σύσφιξη προσώπου, σώματος και μπράτσων καθώς και η λιποδιάλυση, αποτελούν μόνο κάποιες από τις δυνατότητες του HIFU ULTRAcel Q+. Τελευταίο αλλά ίσως και πιο σημαντικό, η θεραπεία με το HIFU ULTRAcel Q+ είναι μη-επεμβατική, με απολύτως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας καθώς και σχεδόν ανώδυνη σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα HIFU του ανταγωνισμού όπου ο ασθενής πρέπει να λάβει μυοχαλαρωτικό χάπι για να “αντέξει” την θεραπεία.

 

 

 

HIFU ULTRAcel Q+: Μοναδικά Πλεονεκτήματα

 

1. Απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία με την έγκριση του FDA.

2. To HIFU ULTRAcel Q+, αποτελεί την πιο σύγχρονη και μη επεμβατική θεραπεία στην αισθητική ιατρική.

3. Ποικιλία από 8 διαφορετικές κεφαλές για πρόσωπο και σώμα, οι οποίες δουλεύουν σε διαφορετικά επίπεδα μέσα στο χόριο (1.5mm, 2.0mm, 3.0mm, 4.5mm, 6.0mm, 9.0mm, 11mm και 13mm) και δουλεύουν είτε συνδυαστικά είτε μόνες τους ανάλογα με την ένδειξη του κάθε περιστατικού.

4. Το πιο γρήγορο HIFU σύστημα στην αγορά, καθώς χρειάζεται μόλις 10-15 λεπτά για θεραπεία full face, εξοικονομώντας στον γιατρό πολύτιμο χρόνο.

5. Το HIFU ULTRAcel Q+ διαθέτει την πιο ελαφριά κεφαλή εργασίας κάτι που εγγυάται ξεκούραστες θεραπείες για τον χειριστή.

6. Μηδενικό downtime και κυριολεκτικά σχεδόν ανώδυνο καθώς αποτελεί HIFU τελευταίας γενιάς.

7. Μονοθεραπεία.

8. Ειδική κεφαλή για την περιοχή των ματιών.

 

 

Δείτε αναλυτικά το ULTRAcel Q+ ΕΔΩ